Rohelised kutsuvad talgutele Valuoja orgu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erakond Eestimaa Rohelised kutsub kõiki inimesi pühapäeval, 4. juulil Viljandi Valuoja oru korrastustalgutele.
Erakond Eestimaa Rohelised kutsub kõiki inimesi pühapäeval, 4. juulil Viljandi Valuoja oru korrastustalgutele. Foto: Elmo Riig / Sakala

Erakond Eestimaa Rohelised kutsub kõiki heatahtlikke inimesi pühapäeval, 4. juulil Viljandi Valuoja oru korrastustalgutele, et org veelgi kaunimaks muuta.


Kavas on korda teha laste mänguväljak, puhastada rattatee, uuesti üle värvida sillad, teha juurde istepinke ning taastada rularamp.

Talgud algavad kell 11, töötegijad kogunevad pool tundi varem Ugala-esisel platsil. Kaasa tuleks võtta hea tuju, töötahe ning kindlasti tööriided. Võimaluse korral pakkida kaasa labidad ning rehad. Talgud kestavad umbes kolm tundi.

Korraldustoimkonna eestvedaja Alar Ani rääkis, et Valuoja oru korrastustalgute idee sai alguse Eestimaa Roheliste Viljandi piirkonna koosolekust, millel selgus, et Viljandi linnavalitsusel ei ole raha pargi korrastamiseks, kuid kohalikku algatust on nad nõus igati toetama. «Selgus, et sama mõte on peas olnud ühel teisel seltskonnal, kel eri põhjustel tegevus siiski lõpuni viimata jäi. Ühendasime jõud ja nii see tulemus tuligi,» märkis Ani.

Valuoja talgud on esimesed omataolised, selliseid kogukondade eestvedamisel algatatud koostegemisi on plaanis üle Eesti ja aasta läbi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles