Tulevik alistas Tallinna Puuma

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tuleviku võidumängus kolmapäeval koduväljakul lõi viimase värava Tanel Lang.
Viljandi Tuleviku võidumängus kolmapäeval koduväljakul lõi viimase värava Tanel Lang. Foto: Marko Saarm

Eesti jalgpalli meistrivõistluste esiliiga tabeliseis on tihe. Eriti tihe oli see enne kolmapäevast mänguvooru, kui kuus iseseisvat klubi, kel tuleb endi hulgast selgitada nii meistriliigasse tõusja kui üleminekumängudele langeja, mahtusid kõik 11 punkti sisse.

Ainsa iseseisva klubina on sellest konkurentsist lootusetult väljas hooaega miinuspunktidega alustanud ja seni vaid ühe punkti kogunud Tallinna Puuma. Tulevikul, kes kohtuski viimatises voorus just temaga, lasus selge võidukohustus, mida tuletas meelde paarsada staadionile kogunenud poolehoidjat.

Mängijate ja publiku tuju tõstis enne avavilet Tuleviku äärekaitsjale Indrek Ilvesele antud esiliiga maikuu parima mängija auhind. Nagu arvata võis, sai sellest kõige enam innustust Ilves: 18. mänguminutil teenis ta nurgalöögi olukorras penalti ja realiseeris selle ise külmavereliselt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles