Viljandlased on koondisesse kuulunud igal hooajal

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alates 1992. aastast, mil Eesti hakkas rahvusvahelisel areenil uuesti kaasa tegema oma jalgpallikoondisega, on selle ridadesse peaaegu alati kuulunud vähemalt üks Viljandist pärit mängija.

Koondise äsja lõppenud kahenädalases laagris, mille sisse mahtus viis ametlikku kohtumist, osalesid neli Viljandi päritolu pallurit: Ragnar Klavan, Kaimar Saag, Sander Post ja Karol Mets.

Läinud aastaga lõppes 2008. aastast Eesti jalgpallikoondist juhendanud endise viljandlase Tarmo Rüütli tööleping, mida jalgpalliliit otsustas mitte pikendada. Alates tänavusest aastast seisab koondise eesotsas rootslane Magnus Pehrsson. Viimase kahe nädala jooksul peetud viis mängu – Balti turniiri osana asetleidnud vastasseisud Läti ja Soomega ning sõpruskohtumised Gibraltari, Islandi ja Tadžikistaniga – andsid talle võimaluse enne sügisel algavat valikturniiri uues kohas ametisse sisse elada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles