Sakala mehed täitsid eesmärgi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakveres peetud Eesti kergejõustikuklubide karikavõistlustel ainsa Viljandimaa naissportlasena individuaalarvestuses kaasa teinud Kati Ojaloo pälvis vasaraheites esikoha. Ahti Peder oli parim odaviskes, ehkki tema tulemus polnud just kõige kõrgemast mastist.
Rakveres peetud Eesti kergejõustikuklubide karikavõistlustel ainsa Viljandimaa naissportlasena individuaalarvestuses kaasa teinud Kati Ojaloo pälvis vasaraheites esikoha. Ahti Peder oli parim odaviskes, ehkki tema tulemus polnud just kõige kõrgemast mastist. Foto: Tiit Aru

Sakala seltsi meeskond saavutas laupäeval Rakveres peetud Eesti kergejõustikuklubide karikavõistlustel kolmanda koha, mis on praegu ka tema võimete lagi.

«See on normaalne, et me kahele suurele klubile vastu hakata ei suuda. Tegime korraliku võistluse ja täitsime endale seatud eesmärgi,» kõneles kergejõustikuseltsi Sakala juht Tiit Aru.

Tosina klubi osavõtul peetud võistlused võitis Tartu ülikooli akadeemiline spordiklubi, kes sai 16 alalt kokku 171 punkti. Audentese punktisumma oli 158. Kolmandaks tulnud Sakala kogus 132 punkti ja edestas Tartu Kalevi võistkonda vaid ühe punktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles