Suurima hõbekera viisid kaasa Valmiera poisid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tuleviku meeskond tegi turniiril kolm korralikku kohtumist, kuid paraku pidid võõrustajad kolmanda kohaga leppima.
Viljandi Tuleviku meeskond tegi turniiril kolm korralikku kohtumist, kuid paraku pidid võõrustajad kolmanda kohaga leppima. Foto: Marko Saarm / Sakala

Laupäeval ja pühapäeval Viljandis teoks saanud 1999. aastal ja hiljem sündinud noormeeste jalgpalliturniiri «Hansa Cup» peavõit, suurim hõbedane kerakujuline karikas sõitis Valmierasse.

Traditsioonilisel sõpruslinnade mõõduvõtul tegi tänavu kaasa neli meeskonda. Viljandi Tuleviku esinduse küllakutse võtsid vastu Läti Valmiera ja Leedu Kretinga jalgpalliklubi ning esimest korda osalesid Ukraina Ternopili noormehed.

Turniiri peakorraldaja Jaak Luhakoodri sõnul olid võistkonnad enam-vähem võrdsed ja ehkki Valmiera lahkus Viljandist kaotusteta, polnud tema ülekaal kuigi suur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles