Karksis võidutsesid kohalikud

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ainja rajal peetud motokrossil võidutsesid ühel oodatumal, külgkorviga rataste sõidul kohalikud sportlased, valitsevad Eesti meistrid Kert Varik ja Erkki Kõiv, kelle ratas kannab seisusele kohaselt numbrit üks.
Ainja rajal peetud motokrossil võidutsesid ühel oodatumal, külgkorviga rataste sõidul kohalikud sportlased, valitsevad Eesti meistrid Kert Varik ja Erkki Kõiv, kelle ratas kannab seisusele kohaselt numbrit üks. Foto: Marko Saarm / Sakala

Krossimehed Kert Varik ja Erkki Kõiv ei vedanud neid häälekalt toetanud koduseid poolehoidjaid alt, et aga sõidud on väga kiireks muutunud ja konkurents tihe, jäi neil lehvitamiseks paraku vähe mahti.

«Rada oli tõesti kiire, aga see oli taotluslik. Sportlikus plaanis oli selline lahendus minu arvates õige,» ütles Karksi valla motokrossisõitja Kert Varik, kes oli tänavu ka võistluse korraldusmeeskonnas. «Sõidud on läinud nii kiireks, et raja ääres publikut enam vaadata ei jõudnud, küll aga oli teda kuulda. On veidi piinlikki, aga no ei olnud mahti toetajatele lehvitada.»

Laupäeval ja pühapäeval Ainja rajal peetud Eesti motokrossi meistrivõistluste teise etapi kõige kiiremad sõidud olid esimesel päeval, kui esinduslik seltskond kihutas nii külgkorviga rataste kui soolo­tsiklite võiduajamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles