Prantsuse klubi rattur annab kodus vormile lihvi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Viljandi rattaklubi kasvandik, Olustvere noormees Josten Vaidem üritab sportlasena kanda kinnitada Prantsusmaal, peab ta väga oluliseks Eesti meistrivõistlusi ja loodab seal ka medali teenida.
Kuigi Viljandi rattaklubi kasvandik, Olustvere noormees Josten Vaidem üritab sportlasena kanda kinnitada Prantsusmaal, peab ta väga oluliseks Eesti meistrivõistlusi ja loodab seal ka medali teenida. Foto: Madis Luik

Viljandi rattaklubi kasvandik Josten Vaidem andis möödunud nädalal kahel suurvõistlusel kodustele konkurentidele veenvalt märku, et kuu lõpul asetleidvatel Eesti meistrivõistlustel tuleb tedagi medalinõudlejaks pidada.

19-aastase Olustvere mehe esilekerkimises «Tour of Estonial» ja Tartu rattarallil polnud neile aga midagi üllatavat – oli ju eelmisest aastast Prantsusmaal võistlev ja treeniv rattur tuurile riigi koondisse kutsutud. Josten Vaidem lõpetas tugeva tasemega kaheetapilise võistluse üldarvestuses 29. ja alla 23-aastaste seas 11. kohaga.

Pühapäeval sõidetud Tartu rattarallil hoidis Viljandi klubi vormis võistelnud Vaidem end kogu distantsi kõrgemas konkurentsis ja lõpetas 12. kohaga. «Tartu rattaralli läks päris kenasti. Vorm tundub päris korralik olevat,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles