Ainjas trehvavad kodune ja maailma eliit

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Homme ja ülehomme sõidetakse Karksi vallas Ainjas motokrossi, kus lähevad jagamisele nii Eesti kui Baltimaade meistrivõistluste sarja punktid. Kodurahva ees on võitu noolimas külgkorviga mootorratastel sõitvad Kert Varik ja Erkki Kõiv.
Homme ja ülehomme sõidetakse Karksi vallas Ainjas motokrossi, kus lähevad jagamisele nii Eesti kui Baltimaade meistrivõistluste sarja punktid. Kodurahva ees on võitu noolimas külgkorviga mootorratastel sõitvad Kert Varik ja Erkki Kõiv. Foto: Elmo Riig / Sakala

Nädalavahetusel sõidetakse Ainjas Eesti motokrossi meistrivõistluste teine etapp, kus stardivad teiste seas nii külgvankriga kui sooloratastel maailmameistrivõistlustel osalevad sportlased.

Võistlema on oodata maailmameistrivõistlustel kuninglikus MX-klassis kaasa tegevat Tanel Leokit, klassis MX2 sõitvat soomlast Harri Kullast ning külgkorviga rattal sõitvaid Janis Daidersit ja Martins Antonsit. Janis Daiders, kes võitis eelmisel kümnendil koos vend Laurisega ka Eesti meistri tiitli, saavutas 2009. aasta maailmameistrivõistlustel pronksi ja 2011. aasta maailmameistrivõistlustel hõbeda.

Võib öelda, et Ainjas on stardijoonel enamik Eesti paremikust eesotsas Türil peetud meistrivõistluste avaetapi MX1- ja MX2-klassi võitjate Juss Laansoo ja Erki Kahroga. Samuti on oma mullust meistritiitlit kaitsmas külgkorviga rattal sõitvad Kert Varik ja Erkki Kõiv.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles