Kollase vormeli tuleristsed

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Zujenkov sai esimest korda F4 klassi maailmameistrivõistlustel osaledes korraliku tulemuse.
Paul Zujenkov sai esimest korda F4 klassi maailmameistrivõistlustel osaledes korraliku tulemuse. Foto: Elmo Riig / Sakala

Veel mõni kuu tagasi Eesti suurematel messidel ilutsemas käinud erkkollane särtsakas võidusõidupaat vaevleb praegu töökojas, kus tema esimesest lahingust saadud haavu lapitakse.

«Päris korralik auk on külje peal – üks rootslane põrutas kurvis pihta,» ütles Viljandi veemotospordiklubi Nord liige Paul Zujenkov, kes selle vormeli ehk F4s klassi aluse nädalavahetusel Prantsusmaal maailma jõuproovil sisse õnnistas.

Épinays peetud veemotospordi F4s klassi maailmameistrivõistluste avapäeval tegi ajasõidus kaasa 28 sportlast, nende seas kaks eestlast, viljandlane Paul Zujenkov ja tallinlane Reio Käsnapuu. Paraku oli just Zujenkov esimene, kes avapäeval finaali pääsenute nimekirjast välja jäi, sest ajasõidus tuli 19. koht. «Meil oli veidi probleeme tehnikaga. Tegelikult tekkisid hädad kogenematusest,» nentis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles