Üürikorterite turg elab peost suhu

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soodsad või soodsapoolsed üüripindade pakkumised ripuvad Viljandi maaklerite kinnitusel kinnisvaraportaalides vaid mõne päeva, sest nõudlus ületab tugevalt pakkumist.
Soodsad või soodsapoolsed üüripindade pakkumised ripuvad Viljandi maaklerite kinnitusel kinnisvaraportaalides vaid mõne päeva, sest nõudlus ületab tugevalt pakkumist. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eelmisel nädalal Ukuaru kohvikus kogunenud ettevõtjate ümarlaual tõdeti üksmeeles, et Viljandis valitseb odavamat sorti üürikorterite põud. Samas pole selgust, kuivõrd see mõjutab lisatööjõudu palgata soovivaid firmasid.

Linnapea Ando Kivibergi ütlemist mööda otsustas linnavalitsus seekordset ümarlauda kokku kutsudes üürituru probleemid esiplaanile tõsta, sest ettevõtjate suust on kosta olnud kurtmist, et neil on üha keerulisem linnast tööjõudu leida.

«Otsides põhjusi, miks suure tööpuudusega piirkondadest Viljandisse ei rännata, jõudsimegi üürituru teemani. Takistus elamispinna leidmisel on üks olulisemaid tegureid, mis pärsib tööjõu vaba liikumist,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles