Teatejooksu nelik pärjati hõbedaga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa kergejõustikuseltsi Sakala nelik teenis uue maakonna 4 x 400 meetri teatejooksu rekordiga Eesti meistrivõistlustel hõbemedali.
Viljandimaa kergejõustikuseltsi Sakala nelik teenis uue maakonna 4 x 400 meetri teatejooksu rekordiga Eesti meistrivõistlustel hõbemedali. Foto: Tiit Aru

Kergejõustikuseltsi Sakala võistkond värskendas Eesti teatejooksude meistrivõistlustel Viljandimaa 4 x 400 meetri jooksu rekordit ning teenis tugeva ajaga hõbemedali.

Pühapäeval Rakvere staadionil peetud tiitlivõistlustel läbis Sakala meeskond koosseisus Enari Tõnström, Allar Staškevitš, Ahto Kree ja Rauno Künnapuu 4 x 400 meetri teatejooksu ajaga 3.19,93, mis on 4,14 sekundit kiirem senisest, 1996. aastal püstitatud maakonna rekordist.

Ehkki Viljandimaa mehed tegid suurepärase jooksu, ei taganud see neile veel Eesti meistri tiitlit, sest Tartu ülikooli akadeemilise spordiklubi esindus oli veidi veel nobedam, edestades neid kolme sekundikümnendikuga. Kolmandana lõpetas selle võistluse Tartu Kalevi esindus, kellele fikseeriti lõpuaeg 3.20,10. Meeste 4 x 400 teatejooksul sai üldse tulemuse kirja kümme võistkonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles