Linnapea küsib patendiametilt festivali kaubamärke endale

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oma tööaega raekoja ja pärimusmuusika aida vahel jagav Ando Kiviberg on sattunud opositsiooni rünnaku alla tegevusega Viljandi suurima festivali korraldamisel.
Oma tööaega raekoja ja pärimusmuusika aida vahel jagav Ando Kiviberg on sattunud opositsiooni rünnaku alla tegevusega Viljandi suurima festivali korraldamisel. Foto: Elmo Riig / Sakala

Lisaks vähesele töötegemisele linnavalitsuses heidab opositsioon Viljandi linnapeale ette ka pärimusmuusika festivali kaubamärkide enesele taotlemist ning palgasummat, mida meer festivali korraldamise eest saab.

Eelmise aasta 10. septembril võttis patendiamet menetlusse eraisik Ando Kivibergi esitatud taotluse, millega too soovib saada kaubamärkide Viljandi Folk Music Festival, Viljandi Folk ja Viljandi Pärimusmuusika Festival omanikuks.

Opositsiooni suurima partei, Reformierakonna fraktsiooni juhi Loit Kivistiku sõnul näevad tema erakonna liikmed selles märke, et linnapea Ando Kiviberg kavatseb kaaperdada festivali, mida ta 20 aastat on korraldanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles