Iluvõimlejad panid end Liepajas proovile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli tüdrukutel läks nädala eest Lätis peetud tugeva tasemega iluvõimlemisturniiril hästi. Pildil on Maria Elisabeth Soonik (vasakul), Lisa-Batricia Karu, Carmen Victoria Vender (ees vasakul) ja Keliis Lillemets.
Viljandi spordikooli tüdrukutel läks nädala eest Lätis peetud tugeva tasemega iluvõimlemisturniiril hästi. Pildil on Maria Elisabeth Soonik (vasakul), Lisa-Batricia Karu, Carmen Victoria Vender (ees vasakul) ja Keliis Lillemets. Foto: Erakogu

Viis Viljandi spordikooli iluvõimlejat tegid möödunud nädalal eduka võistlusreisi Lätti Liepajasse, kus reedel ja laupäeval peeti rahvusvahelist noorteturniiri «City of Winds Cup».

Tugevas konkurentsis jagati auhindu nii vahendiga kavades kui mitmevõistluses.

Viiest viljandlannast noorim, Carmen Victoria Vender sai 2003. aastal sündinute B-rühmas kurikakava eest esimese ja rõngaharjutuse eest teise koha. Kahe ala kokkuvõttes ehk mitmevõistluses saavutas ta 11 osaleja seas teise koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles