Viljandlased veavad vormikõverat ülespoole

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aidus sõude- ja aerutamiskanalil peetud esimesel aerutamisvõistlusel teenisid viljandlased Tanel Heli ja Mihkel Vitsut kahekanuul teise koha.
Aidus sõude- ja aerutamiskanalil peetud esimesel aerutamisvõistlusel teenisid viljandlased Tanel Heli ja Mihkel Vitsut kahekanuul teise koha. Foto: Erakogu

Viljandi aerutajatel on võistlushooaeg juba mõnda aega käinud, kuid täistuurid loodavad nad sisse saada suve teisel poolel, mil on kavas Eesti ja maailmameistrivõistlused.

Treener Kalev Heli selgitust mööda on augustis Moskvas peetavad maailmameistrivõistlused endale peaeesmärgiks seadnud Tanel Heli, ülejäänud viljandlased rihivad sportliku vormi tippu Eesti meistrivõistlusteks. Mõlemad mõõduvõtud on augusti esimesel poolel.

«Taneliga on asi selles mõttes selge: Moskvas on tal õigus startida ühekanuul 200 meetri distantsil ja ehk pääseme ka 500 meetri rajale,» lausus Kalev Heli. «Õnneks saime tänavu suhteliselt vara kodujärvele harjutama ning vahe nendega, kes võisid endale talvel lubada kulukaid ettevalmistuslaagreid, pole tänavu nii kohutavalt suur.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles