Taksojuht sõitis rünnaku järel teelt välja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeva hilisõhtul tekkis ühes Viljandis ringi sõitnud taksos rüselus, mille tulemusel kaotas juht auto üle kontrolli ja sõitis teelt välja. Üks reisija sai kergeid vigastusi.

Intsident juhtus kella 23.35 ajal Viljandis Paala tee 57 juures ja lõppes sellega, et roheline C-klassi Mercedes-Benz sõitis vastu elektriposti pingutustrossi. Politsei teatel oli õnnetuse põhjustajaks alkoholijoobes ja turvavööga kinnitamata 28-aastane Egert, kes olevat juhti löönud. Noormees sai politsei teatel kergeid vigastusi ning talle osutati kohapeal esmaabi.

Esmaspäeval Sakalaga ühendust võtnud Egerti väitel oli tema aga sõidu ajal takso tagaistmel ega saanud aru, mis ees toimub. «Ühel hetkel juhtus midagi ja järgmisel hetkel olime teelt väljas,» meenutas noormees. «Ma ei saanud midagi aru, aga taksojuhti ei saanud ma kuidagi lüüa.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles