Tulevik jäi Levadia duublile alla

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevik kaotas laupäeval Eesti jalgpalli meistrivõistluste esiliigas suurelt liiga liidrite sekka kuuluvale Levadia teisele koosseisule.
Tulevik kaotas laupäeval Eesti jalgpalli meistrivõistluste esiliigas suurelt liiga liidrite sekka kuuluvale Levadia teisele koosseisule. Foto: Alvar Loog

Laupäeva pärastlõunal Tallinnas Maarjamäe staadioni kunstmurul asetleidnud Eesti jalgpalli meistrivõistluste kohtumises pidi Tulevik tunnistama esiliiga liidrite hulka kuuluva Tallinna Levadia duubli 4:1 paremust.

Taas sisuliselt ainult ühe varumehega mängule sõitnud Tulevikule olnuks viik Eesti valitseva meistri reservmeeskonnaga tubli tulemus. Seda skoori suutis ta kuni poolajavileni ka hoida. Levadia valdas palli küll selgelt enam, kuid kompaktselt paiknenud ning meeskondlikult tegutsenud Tuleviku kaitse- ja poolkaitseliin teda löögile ei lubanud.

Levadia sai oma tahtmise teise poolaja avaminutil, kui Tulevik troopilises kuumuses hetkeks valvsuse kaotas. Meie meeskond mängiti üle kiirete söötudega paremal äärel. Sama stsenaarium kordus kaks minutit hiljem. Nii et Tulevik leidis end kaheväravalisest kaotusseisust, mille tagasitegemine tundus senise ründetegevuse hambutust arvestades peaaegu võimatu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles