Tulevik varastas üleminutitel võidu

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuleviku ründajal Tiit Tikenbergil (kollases) oli kolmapäeval peetud kohtumises tähtis roll meeskonna mõlema värava löömisel. Pilt on tehtud hooaja avamängust Tuleviku ja Pärnu Vapruse vahel.
Tuleviku ründajal Tiit Tikenbergil (kollases) oli kolmapäeval peetud kohtumises tähtis roll meeskonna mõlema värava löömisel. Pilt on tehtud hooaja avamängust Tuleviku ja Pärnu Vapruse vahel. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eesti jalgpalli meistrivõistluste esiliiga teist mänguringi kahe kaotusega alustanud Tulevik on tagasi võidulainel: eelmise nädala kolmapäeval alistas ta võõrsil 4:3 Vändra Vapruse ja nädal hiljem kodus 2:1 Nõmme Kalju duubelkoosseisu.

Nimetatud võidud teeb tagantjärele eriti magusaks teadmine, et mõlemas kohtumises suutis Tulevik ennast kaotusseisu jäänuna koguda vastase vastu, kes oli kerges favoriidiseisuses.

Kui võrdsete meeskondade mõõduvõtus saab avavärava löönud osapool tavaliselt suure taktikalise ja psühholoogilise eelise, siis Vändras asetleidnud kohtumises osutus kodumeeskonna kaheksandal minutil sündinud tabamus Tulevikule hoopis vabastavaks ja vallandavaks inspiratsiooniks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles