Heitjad alustasid paljulubavalt

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Ojaloo parandas teisipäeval ligemale nelja meetri jagu senist Viljandimaa naiste vasaraheite rekordit, saades tulemuseks 65.07. Järgmiseks sihiks on kergejõustikuseltsi Sakala liige seadnud Eesti rekordi.
Kati Ojaloo parandas teisipäeval ligemale nelja meetri jagu senist Viljandimaa naiste vasaraheite rekordit, saades tulemuseks 65.07. Järgmiseks sihiks on kergejõustikuseltsi Sakala liige seadnud Eesti rekordi. Foto: Tiit Aru

Viljandimaa heitjad ja tõukajad olid teisipäeval Tallinnas hooaja avavõistlusel edukad: Kristo Galeta võitis meeste kuulitõukes korraliku tulemusega, Kati Ojaloo parandas maakonna vasaraheite rekordit ja Martin Lehemetski näitas vasaraheites head vormi.

Kui Martin Lehemets ja Kristo Galeta said seeriavõistluse avaetapil kirja oma isikliku rekordi lähedase tulemuse, siis Kati Ojaloo kõmmutas oma nimel olevast maakonna rekordist neli meetrit kaugemale, võites tulemusega 65.07.

Halliste vallast sirgunud sportlane ei varjanud heameelt ning ütles, et edu taga on senisest mõtestatum ja kvaliteetsem ettevalmistusperiood. Järgmise tähise on 24-aastane Sakala kergejõustikuseltsi liige seadnud teisipäeval heidetust 70 sentimeetrit kaugemale. See tähendaks Maris Rõngelepa nimele kuuluva Eesti rekordi 65.75 ületamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles