Rallikrossirajale naasnud Ruve Veski võttis võidu

, tehnikahuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varasematel hooaegadel rallikrossis nelikveoga autode klassis osalenud Ruve Veski on selleks hooajaks ehitanud tagaveolise masina, millega ta Eesti meistrivõistluste avaetapil juba ka võita suutis.
Varasematel hooaegadel rallikrossis nelikveoga autode klassis osalenud Ruve Veski on selleks hooajaks ehitanud tagaveolise masina, millega ta Eesti meistrivõistluste avaetapil juba ka võita suutis. Foto: Aivar Kaljusaar

Laupäeval sõideti Tartumaal Kulbilohus Eesti rallikrossi meistrivõistluste esimene etapp ning võistlejate rivist ei puudunud ka Viljandimaa mehed. Esiveoga autode klassis pakkus konkurentsi Janno Ligur. Tagaveoga autode klassis olid taas rajal eelmise hooaja vahele jätnud Ruve Veski ja Rommi Pukk.

Karksi-Nuia mehel Janno Liguril läksid eelsõidud klassis Super 1600 edukalt ning tundus, et etapivõidu vormistamine on kuue ringi kaugusel. Finaali alguski laabus. Siis aga oli tarvis hakata konkurente mööda laskma ja ruudulise lipu langedes tuli leppida viienda kohaga.

«Poolel võistlusmaal kadusid autol pidurid ja ohutuse tagamiseks pidin kiirust vähendama. Kahju, et nii läks,» nentis Ligur.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles