Gunnar Klettenberg võitis Uuemõisa karika

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval Haapsalu lähedal peetud esimeste Uuemõisa karikavõistluste grand prix’ sõidu võitis hobusega Ulrike R osalenud Gunnar Klettenberg ning kõik tugevas rahvusvahelises konkurentsis asetleidnud võistluse auhinnalised kohad jäid Eestisse.

Grand prix’ takistuste kõrgus oli 140 sentimeetrit. Osalejaid oli 20, nende seas Eesti paremik, Läti tipud Kristaps Neretnieks ja Andis Varna ning tugevad leedukad Matas Petraitis ja Aleksas Seilius. Põhiparkuuri suutis vigadeta läbida viis võistluspaari.

Kui ümberhüpete viimasena asus starti Viljandimaa takistussõitja Gunnar Klettenberg hobusega Ulrike R, olid puhta soorituse teinud Tiit Kivisild ja Corsica ning Ebbe-Liisa Sõnajalg ja Trooja. Klettenberg võttis riski, tehes teistest väiksema pöörde tõusvale kolmikule ja tõstes viimase takistuse eel nähtavalt tempot. Seekord risk õigustas end ning Klettenberg võttis Kivisilla ees võidu enam kui kaks sekundit kiirema ajaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles