Karikavõistlusest on saanud pronksine traditsioon

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erli Mat võidutses Eesti karikavõistlustel koos treeningukaaslase Krete Koovitiga tütarlaste kahepaadi sõidul ning pani end proovile ka naiste ühepaadil. Just ühepaadil teeb ta eeloleval nädalalõpul kaasa Belgias Euroopa noorte meistrivõistlustel.
Erli Mat võidutses Eesti karikavõistlustel koos treeningukaaslase Krete Koovitiga tütarlaste kahepaadi sõidul ning pani end proovile ka naiste ühepaadil. Just ühepaadil teeb ta eeloleval nädalalõpul kaasa Belgias Euroopa noorte meistrivõistlustel. Foto: Erakogu

Võistkondlik kolmas koht kahe Pärnu esinduse järel on saanud Viljandi sõudeklubile sedavõrd tavapäraseks, et treener Ruth Vaar nimetas laupäeval koju toodud pronksist karikat traditsiooniliseks.

«Eks me ole ikka veidi õnnelikud ka,» lisas ta. «Suutsime Narva ja Tartu ülikooli esinduse selja taga hoida, meie edu polnud teab kui suur.»

Pärnule võib aga muude tiitlite kõrval anda ka riigi sõudespordi Meka nimetuse ning sõudeklubile Pärnu ja sõudekeskusele Kalev on teiste linnade esindustel seal keeruline vastu saada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles