Kodune karikajaht andis Euroopa jõuprooviks hoogu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeval tegid Viljandi vibulaskjad Rait Mändmets ja Maris Tetsmann kodusel väljakul trenni. Täna sõitsid nad Sloveeniasse Euroopa noorte meistrivõistlustele. Mõlemale kadettide klassi kuuluvale sportlasele on esmaspäeval algav mõõduvõtt esimene rahvusvaheline tiitlivõistlus.
Kolmapäeval tegid Viljandi vibulaskjad Rait Mändmets ja Maris Tetsmann kodusel väljakul trenni. Täna sõitsid nad Sloveeniasse Euroopa noorte meistrivõistlustele. Mõlemale kadettide klassi kuuluvale sportlasele on esmaspäeval algav mõõduvõtt esimene rahvusvaheline tiitlivõistlus. Foto: Madis Luik

Kolm Viljandimaa vibulaskjat ja nende treener asutasid täna end teekonnale Sloveeniasse, kus tuleval nädalal algavad Euroopa noorte meistrivõistlused.

«Tegelikult on meie vibulaskjaid Ljubljanas tulejoonel neli – meid on juba ootamas Laura Tukk, kes tegi sel nädalal seal kaasa rahvusvahelise olümpiakomitee treeninglaagris,» täpsustas treener Aune Varik.

Esmaspäeval algavatel Euroopa meistrivõistlustel osaleb juunioride mõõduvõtul Laura Nurmsalu. Ülejäänud kolm, Laura Tukk, Rait Mändmets ja Maris Tetsmann, kuuluvad kadettide sekka. Neist kaks viimati nimetatut saavad rahvusvahelistel tiitlivõistlustel oma tuleristsed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles