Tulevik läks teisele ringile kahe kaotusega

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi jalgpalli esindusmeeskond pidi laupäeval kodustaadionil tunnistama FC Flora duubelkoosseisu võitu.
Viljandi jalgpalli esindusmeeskond pidi laupäeval kodustaadionil tunnistama FC Flora duubelkoosseisu võitu. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi Tulevik alustas Eesti meistrivõistluste esiliiga teist mänguringi kahe järjestikuse kaotusega: võõrsil jäi ta 1:2 alla FC Kuressaarele ja kodus 0:1 Tallinna Flora duublile.

Viljandi ja Kuressaare esinduse tänavuse teise omavahelise kohtumise toimumisaega määrates olid jalgpalliliidu ametnikud lähtunud justkui üksnes ühest kriteeriumist: et see sobiks võimalikult väikesele hulgale mängijatele ja pealtvaatajatele. 2. mai õhtul Sõrve säärel Salme küla staadionil mängisid mõlemad võistkonnad ilma mitme põhimeheta. Tuleviku algkoosseisus tegi esiliiga debüüdi 22-aastane Oskar Kivilaan.

Kui nädal varem Viljandis aset leidnud samade meeskondade esimese vastasseisu oli võitnud 1:0 Tulevik, siis seekord pani eelmised viis hooaega meistriliigas kaasa teinud Kuressaare oma suuremad kogemused maksma ja võttis 2:1 võidu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles