Istungite protokollid kadusid veebist tehnilise vea tõttu

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks aastat tagasi maha jäetud Viljandi veebilehel asub endiselt dokumendiregister, mis õnnestumise korral juba täna õhtuks linna uuele kodulehele kolitakse.
Kaks aastat tagasi maha jäetud Viljandi veebilehel asub endiselt dokumendiregister, mis õnnestumise korral juba täna õhtuks linna uuele kodulehele kolitakse. Foto: Kuvatõmmis

Viljandi linnaametnike kinnitusel olid volikogu komisjonide istungite protokollid linna kodulehelt kadunud tehnilise vea tõttu, mida ametnikud ei märganud, sest kasutasid dokumentide lugemiseks teist keskkonda.

Viljandi linnavalitsuse ametnikud ja linna kodulehele veebimajutust pakkuv firma teevad praegu pingutusi, et tuua juba täna linna dokumendiregister vanast serverist üle uude.

2012. aasta aprilli algul loobus linn oma vanast kodulehest ja kolis üle uuele platvormile, mida soovitab kõigil omavalitsustel kasutada siseministeerium. Tehnilistele probleemidele viidates jäi dokumendiregister vanasse keskkonda, juures teade, et see on seal ajutiselt. See ajutine periood on nüüdseks kestnud 25 kuud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles