Kool võitleb töökoja eest

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaare kooli tööõpetuse õpetaja Harri Künnapuu näitab, kuhu kerkivad töötoa seinad ning kuhu viiakse eest tööpingid ja puitmaterjal, mille on annetanud aktsiaselts Dold Puidutööstus ja osaühing Eesti Höövelliist.
Kaare kooli tööõpetuse õpetaja Harri Künnapuu näitab, kuhu kerkivad töötoa seinad ning kuhu viiakse eest tööpingid ja puitmaterjal, mille on annetanud aktsiaselts Dold Puidutööstus ja osaühing Eesti Höövelliist. Foto: Marko Saarm / Sakala

Et rajada klaasi- ja keraamikatöökoda, korraldab Kaare kool heategevuslaada ning loodab raha koguda ka kodanikualgatuse korras.

Töökoja ehitamiseks algatatud projekti eest seisvad õpetajad Griseldis Luist ja Harri Künnapuu leidsid, et uut arendavat tegevust on lastele hädasti tarvis.

Luist ütles, et iga omandatud oskus tuleb tulevikus kasuks. «Näiteks klaasilõikamise oskus,» tõi ta välja ning lisas, et saviga tegelemine rahustab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles