Talvine treeningplats aitas uudse suveala harrastajad Euroopasse

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandis on rannatennise harrastajate hulk ja tase aastaga märgatavalt kasvanud, sest eelmisest sügisest on Männimäel ühe väljakuga rannahall, kus saab treenida.
Viljandis on rannatennise harrastajate hulk ja tase aastaga märgatavalt kasvanud, sest eelmisest sügisest on Männimäel ühe väljakuga rannahall, kus saab treenida. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandisse rajatud Eesti esimene rannatennisehall on andnud siinsetele selle ala harrastajatele võimaluse võistelda Euroopa madalama kategooria turniiridel ja viimatine võistlus lõppes meie naistele võiduga.

Nädal tagasi Poolas Pulawys peetud rahvusvahelise tenniseföderatsiooni ITF-i neljanda kategooria turniiril käis Viljandist neli paari ning ainus naispaar Anelle Luik ja Anneliis Vahtramäe saavutas esikoha.

Meeste konkurentsis jõudsid Ainar Laube ja Priit Pihl poolfinaali. Tiit Leesment ja Jaano Martin ning Reigo Tõnsberg ja Margus Ungerson lõpetasid võistluse veerandfinaalis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles