Sakala karikasarja võitis Eesti meister

, lauatenniseklubi Sakala juhatuse esimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala klubi liige Rivo Saaremäe saavutas teise koha nii 30. Sakala karikasarja kokkuvõttes kui laupäeval peetud viimasel etapil.
Sakala klubi liige Rivo Saaremäe saavutas teise koha nii 30. Sakala karikasarja kokkuvõttes kui laupäeval peetud viimasel etapil. Foto: Elmo Riig / Sakala

30. Sakala lauatennise karikasarja viimase, kuuenda etapi võit läks nädalavahetusel küll Lätti, kuid üldvõidu sai Eesti meister Aleksandr Smirnov, kes samal ajal mängis Jaapanis võistkondlikel maailmameistrivõistlustel.

Viljandi spordikooli auhindadele peetud sarja kuuendal etapil osales 83 mängijat ning finaali jõudsid Sakala klubi esireket Rivo Saaremäe ja lätlane Igors Sidorovs. Pingelise kohtumise võitis Sidorovs 4:3. Kolmandat ja neljandat kohta otsustavas mängus alistas lätlane Maris Kuda 3:1 Antti Luigemaa Pärnust.

Reitingu 200+ võistlusklassis kuuulus kolmikvõit Viljandimaa mängijatele. Esimene oli Gert Tomp, teine Marko Kiivikas (mõlemad Viljandi Sakala) ja kolmas Timo Siim (Suure-Jaani Lehola 2005).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles