Pronksmedalid säravad kuldselt

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC meeskonna mängivale treenerile, 38-aastasele Marko Koksile oli tänavu võidetud pronks juba neljas. Mõni aasta tagasi Eesti koondisesse kuulunud mees on kogu oma karjääri mänginud Viljandi eest ning praegu juhendab ta igas vanuses käsipallureid ja korraldab klubi tööd.
Viljandi HC meeskonna mängivale treenerile, 38-aastasele Marko Koksile oli tänavu võidetud pronks juba neljas. Mõni aasta tagasi Eesti koondisesse kuulunud mees on kogu oma karjääri mänginud Viljandi eest ning praegu juhendab ta igas vanuses käsipallureid ja korraldab klubi tööd. Foto: Elmo Riig / Sakala

Neli minutit enne kohtumise lõppu saabus kodumeeskonna poolehoidjate leeri kindlus, et võit tuleb. Kaks minutit enne lõpuvilet tõusis publik püsti, et mängijaid uhke lahingu eest tänada.

Kümme sekundit enne ametlikku finaali viskas Viljandi HC meeskonna mängiv treener Marko Koks palli seitsmeväravalises eduseisus kõrgele õhku ja see tähistas juubeldamise algust. Töö oli tehtud, viimane kohtumine võidetud ja aeg vastu võtta tasu. Kodumängudes võistkonnale kõvasti hoogu andnud publik võis hõisata.

Maksimumtulemus

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles