Talgupäeval jätkus tegusaid kätepaare nii õue kui tuppa

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talgutele tulnud Hanne Dorving (pildil vasakul) oli ettevõtmisega väga rahul: tema pere vana MS Windows XP oli väga aeglane. «Mina väga sage arvutikasutaja pole, aga abikaasa teeb kõik oma dokumendid arvutis. Uue programmiga harjumine võtab kindlasti aega, aga eks meil ole kodus selleks aega küll. Ja hea on muidugi, et printer korda sai,» ütles ta.
Talgutele tulnud Hanne Dorving (pildil vasakul) oli ettevõtmisega väga rahul: tema pere vana MS Windows XP oli väga aeglane. «Mina väga sage arvutikasutaja pole, aga abikaasa teeb kõik oma dokumendid arvutis. Uue programmiga harjumine võtab kindlasti aega, aga eks meil ole kodus selleks aega küll. Ja hea on muidugi, et printer korda sai,» ütles ta. Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäevasest üle-eestilisest «Teeme ära!» talgupäevast võttis osa 43 137 inimest. Viljandimaal töötas 87-l registreeritud talgul 2108 kätepaari.

«Teeme ära!» Viljandimaa koordinaator Enn Sarv pidas talgupäeva kordaläinuks. Ilm soosis ettevõtmist, töid tehti juba enne väljakuulutatud talgupäeva ning tehakse veel edasigi. Hakkajad eestvedajad olid kogudused, külaseltsid ja koolid. Näiteks Võhma kool oli talgutel 150 õpilasega.

Koordinaatorit üllatas, et omavalitsusi oli oma nime all talgutele registreerunud vähe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles