Linnaosapäevi tuleb juurde

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu 25. mail Paala järve rannas peetud Paalalinna päeva programmis oli laulu, tantsu ja muusikat, aga ka muid tõmbenumbreid.
Mullu 25. mail Paala järve rannas peetud Paalalinna päeva programmis oli laulu, tantsu ja muusikat, aga ka muid tõmbenumbreid. Foto: Rannar Raba / Sakala

Kui mullu kevadel said Viljandis linnaosapäeva korraldamisega hakkama üksnes paalalinlased, siis seekord panevad oma kodukandi toredust rõhutava minifestivali püsti ka männimäelased.

Sakala keskuse ellukutsutud liikumise Meie Viljandi esimese viljana leidis eelmise aasta mais Paala järve rannas aset ühepäevane koguperepäev, millega ümbruskonna elanikud eesotsas kogenud kultuurikorraldaja Malle Allesega rõhutasid oma linnaosa toredust. «Jõudsin juba kohapeal veendumuseni, et linnaosapäevadel peaks Viljandi kultuurikalendris olema igal aastal kindel koht. Lisaks pärgasid maavalitsus, omavalitsuste liit ja arenduskeskus meid hiljem selle teo eest tubli uue algatuse auhinnaga. Kõik see kokku kasvatas julgust asi teist korda ette võtta,» rääkis Allese.

Nii nagu eelmisel aastal, on ka tänavu 31. mail peetava Paalalinna päeva programmis hulk muusikute, lauljate ja tantsijate etteasteid, samuti muid lõbusaid ettevõtmisi eesotsas lastele mõeldud õngitsemisvõistluse ja jalgratturite vigursõiduga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles