Andres Rõigas: kõik läheb messil suurepäraselt

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VILJANDI, EESTI, 07SEP13
Kosksilla laat. Pildil  Andres Rõigas, Halliste vallavanem.
 ELMO RIIG/ SAKALA
VILJANDI, EESTI, 07SEP13 Kosksilla laat. Pildil Andres Rõigas, Halliste vallavanem. ELMO RIIG/ SAKALA Foto: Elmo Riig / Sakala

Juba päev otsa on viljandimaalased Tartus «Maale elama» messil kodukanti tutvustanud ja rääkinud linnainimestele siinsetest elamisvõimalustest.

Kokku läks Viljandimaalt messile paarkümmend inimest. «Meil on siin ühtne Mulgimaa boks ja lisaks veel Viljandi vald,» lausus Andres Rõigas, kes ise esindas messil Mulgimaad ja Halliste valda. «Mina isiklikult olen lehele kogunud juba 30 kontakti,» lausus ta. «Möll on meil siin kogu aeg ja kõik läheb messil suurepäraselt.»

Rõigase hindamist mööda on tänavu messilised Viljandimaa vastu kindlasti suuremat huvi üles näidanud, kui möödunud aastal Tallinnas toimunud «Maale elama» messil.

«Mingid kinnisvaraagendid me siin ei ole ja soovitame inimestel ikka ise kohale tulla ja asi üle vaadata,» tähendas ta ja lisas, et need, kes tahavad mingit kindlat infot, need panevad oma nime kirja, aga kedagi lihtsalt spämmiga pommitama ei hakata. «Aga konkreetseid pärimisi on olnud siin küll näiteks Halliste ja Tarvastu valla kohta ning veel teistegi,» ütles Rõigas.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles