Indrek Tarandil tuleb kleebiste pärast vormikandjatega tegemist teha

Karl-Eduard Salumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei leiab, et Indrek Tarand (pildil) teeb renditud mikrobussiga sõites endale reklaami, see aga on praegu keelatud. Tarand ise on veendunud, et tema valimisseadust ei riku.
Politsei leiab, et Indrek Tarand (pildil) teeb renditud mikrobussiga sõites endale reklaami, see aga on praegu keelatud. Tarand ise on veendunud, et tema valimisseadust ei riku. Foto: Elmo Riig / Sakala

«Oleneb, kes küsib,» kostis telefonikõne vastu võtnud europarlamendi liige ja kandidaat Indrek Tarand pärast helistajaga teretamist. Väikese pausi järel lausus ta mõõdukalt üllatunud häälega: «Politseist?»

Kirjeldatud telefonivestlust pidas Tarand täna päeval mõni minut pärast kella kolme Viljandi kohvikus, kuhu ta oli tulnud valijatega kohtuma. Kõne ajendiks oli kaebus, mille kohaselt rikub ta Euroopa parlamendi valimise seadust. Ise ta küll seda meelt ei ole.

Saadik leppis helistanud politseinikuga kokku, et läheb homme hommikul kella poole üheksaks Põhja prefektuuri kesklinna politseijaoskonda ütlusi andma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles