Pühapäeval pöörleb Viljandis «Laulukarussell»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
pühapäeval kell 11 algab Viljandis Sakala keskuses laste ja noorte lauluvõistluse «Laulukarussell» maakondlik eelvoor.
pühapäeval kell 11 algab Viljandis Sakala keskuses laste ja noorte lauluvõistluse «Laulukarussell» maakondlik eelvoor. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eeloleval pühapäeval kell 11 algab Viljandis Sakala keskuses laste ja noorte lauluvõistluse «Laulukarussell» maakondlik eelvoor.

Viljandi maakonna eelvooru korraldajad Sirje Fedjuk, Anneli Kundla, Hedi-Kai Pai ja Maarika Reimand on rõõmsad, et lauluvõistlusel soovib kaasa teha märkimist vääriv hulk noori andekaid lauljaid.

Maakondlikuks eelvooruks pani end kirja 74 noort.

Konkursil selgitatakse paremad kolmes vanuserühma: 3–7-aastased, 8–10-aastased ja 11–13-aastased.

Anneli Kundla sõnul jagus lauljaid kõikidesse vanuserühmadesse. Piirkondliku eelvõistluse tulemused tehakse teatavaks pärast iga vanuserühma võistlust. Tele eelvooru pääseb igast rühmast kaks edukamat solisti.

Laululaps esitab võistlusel ühe emakeelse laulu. Viljandi lapsi tuleb kuulama ja hindama kolmeliikmeline žürii koosseisus Novella Hanson, Maie Kala ja Fred Rõigas.

Maakondlike võistluste võitjad pääsevad edasi järgmisse üleriigilisse televooru ning kogu sarja eelvoorud salvestatakse Tallinnas ETV stuudios sügisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles