Viljandi jääb pronksimänguks vastast ootama

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi käsipallimeeskond kaotas Põlva Servitile poolfinaalseeria
Viljandi käsipallimeeskond kaotas Põlva Servitile poolfinaalseeria Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti meeste käsipallimeistrivõistlustel jõudis esimesena finaali Põlva Serviti, kes alistas nelja parema hulgas Viljandi HC mängudega 3:0.

Serviti võitis kolmapäeval poolfinaalseerias viimaseks jäänud kohtumise kodus 35:23 (16:12). Võitjatel oli resultatiivseim Ardo Puna kaheksa ning kaotajatel Ott Varik ja Karl Toom seitsme tabamusega.

Viljandi meeskonna juhendaja Marko Koks möönis, et tugevam võttis oma. Tema sõnul oli meeskonna rünnakuresultatiivsus seekord poolfinaalseeria parim, kuid enne otsustavaid medalimänge on tarvis lihvida koostööd.

Oma vastast pronksmedalisti selgitavasse seeriasse tuleb Viljandi käsipalluritel veel oodata. Teises poolfinaalpaaris alistas Viimsi meeskond kolmapäeval võõral väljakul mängides 27:26 Kehra ning vähendas kolme mänguvõiduni peetavas seerias oma kaotusseisu 1:2-le.

Kahe mänguvõiduni peetav pronksiseeria algab 4. mail ning selle kohtumise peavad viljandlased võõral väljakul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles