Kauba tänav avatakse kahe suurvõistluse ajaks

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kauba tänav
Kauba tänav Foto: Elmo Riig / Sakala

Järgmise nädala teisel poolel avatakse erakorraliselt liikluseks Kauba tänav. Keelumärgid eemaldatakse kolmapäeva õhtul ja tagasi pannakse need uue nädala alguses.

Et 1. mail on suurjooks ümber Viljandi järve ja 4. mail Mulgi rattamaraton, otsustasid linnavalitsus ja ehitajad avada Kauba tänav sel ajal kõigile liiklejatele. Sissesõitu keelavad märgid eemaldatakse tänava Vabaduse platsi poolsest otsast ning tänaval kehtib ühesuunaline liikluskorraldus.

Viljandi majandusameti juhataja Reevo Maidla sõnul on tänava avamine ajendatud nii sellest, et suured rahvaspordiüritused toovad linna palju inimesi, kui ka sellest, et 1. mai ja nädalavahetuse vahel on ainult üks tööpäev. «Ehitustööd Väike-Turu tänaval jätkuvad järgmisel reedel küll tavapäraselt, kuid ehitajad kinnitasid, et ühel päeval liiklus nende tööd ei sega. Et ehitust Kauba tänaval praegu ei ole, pidasime mõistlikuks see avada,» lausus Maidla.

Keelumärk ilmub Kauba tänava otsa taas 4. mai varahommikul ning kehtib tavapärane ehituseaegne liikluskorraldus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles