Vargad viisid võrgu ja lõhkujad rikkusid vara

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vana-Võitu värvikuulidega lahingu pidamiseks väljaku ehitanud Taavi Vahtramäe oli talveks võrgu alla lasknud ja plaanis selle homme uuesti üles tõsta, kuid nüüd tuleb hooaja avamise asemel hoopis varganägusid otsima asuda.
Vana-Võitu värvikuulidega lahingu pidamiseks väljaku ehitanud Taavi Vahtramäe oli talveks võrgu alla lasknud ja plaanis selle homme uuesti üles tõsta, kuid nüüd tuleb hooaja avamise asemel hoopis varganägusid otsima asuda. Foto: Marko Saarm / Sakala

Taavi Vahtramäe, kes on eelmisest aastast ametis Vana-Võitu värvikuuliväljaku rajamisega, sai teisipäeval ebameeldiva üllatuse osaliseks: kurikaelad olid suure osa platsi ümbritsevast võrgust läbi lõiganud ja minema viinud.

Saekaatri vastast platsilt oli kadunud umbes 70 meetrit spetsiaalselt paintballi-väljakule mõeldud võrku, mille sajameetrine rull maksab 800 eurot. Väljaku tarvis võrgu müünud inimene polnud Taavi Vahtramäe sõnul kuulnud, et keegi oleks seda kunagi varem varastanud.

Võrku on värvikuulidega lahingumängu platsi ümber vaja selleks, et kaitsta väljaspool olevaid inimesi. Ühe mängu käigus võidakse tulistada kuni 2000 kuuli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles