Tulevik kaotas Flora duublile

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuleviku meeskond kaotas pühapäeval Tallinnas Eesti meistrivõistluste esiliiga liidrile FC Flora II-le.
Tuleviku meeskond kaotas pühapäeval Tallinnas Eesti meistrivõistluste esiliiga liidrile FC Flora II-le. Foto: Alvar Loog

Pühapäeval peetud Eesti jalgpalli meistrivõistluste esiliiga esimese ringi eelviimase vooru kohtumises jäi Viljandi Tulevik võõral väljakul 0:1 alla Tallinna Flora duublile.

Lõppskoori poolest oli Tuleviku kaotus napp, ent mängupildi järgi otsustades siiski päris selge. Esiliiga liidri kiire ja kõrge mängu vastu oli Tulevikul pakkuda eelkõige kannatust, aga ka sportlikku õnne. Just viimati nimetatuga võib seletada, miks väljakuperemehed oma arvukatest väravavõimalustest, millest paljud tribüünilt vaadates näisid päris kindlana, suutsid realiseerida kõigest ühe.

See juhtus juba kohtumise teisel minutil, kui paari tempoka söödu ja ühe ilusa avanemise tulemusena mängiti paremal äärel Tuleviku kaitseliini selja taga vabaks üks Flora poolkaitsja. Vastu rutanud Tuleviku väravavaht Karl-Romet Nõmm oli tema tehnika vastu võimetu ja tõmbas ta murule pikali.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles