«Kultuurikonks» tõmbas teisele hooajale joone alla

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi linnaraamatukogu galeriis lõpetati täna pidulikult sügisel alanud mälumäng «Kultuurikonks». Autorikaitseõiguste teemal ajasid juttu Ugala dramaturg Liis Aedmaa, kultuurikorraldaja Piret Aus, Viljandi kunstikooli direktor Kristjan Mändmaa ja Sakala peatoimetaja Hans Väre. Juttu juhtis Sakala ajakirjanik Margus Haav.

Ühtlasi anti auhinnad parematele vastajatele. Esikoha pälvis Monika Austin, kes kogus hooaja jooksul 240 punkti. Tema valis auhinnaks Eesti pärimusmuusika keskuse välja pandud auhinna, Viljandi pärimusmuusika festivali pühapäeva passid kahele.

Teiseks platseerus ainult ühepunktise vahega Diana Schmidt, kes valis auhinnaks Viljandi vanamuusika festivali pääsmed kahele.

Kolmanda koha omanik Liisi Anpser kogus hooaja jooksul 229 punkti ning sai linnaraamatukogult auhinnaks ühe kultuuriväljaande aastatellimuse omal valikul.

Õhinapõhine projekt «Kultuurikonks» sündis Viljandi linnaraamatukogu, gümnaasiumi ja ajalehe Sakala koostöös. Kuuekuulise võistluse jooksul koostasid gümnasistid iga kuu värsketes kultuuriväljaannetes ja maakonnalehes ilmunu põhjal 12 küsimust, mis avaldati Sakalas ja linnaraamatukogu kodulehel kuu viimasel täisnädalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles