Tulevik jätkab neljandal positsioonil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevik kaotas pühapäeval Tallinnas FC Flora teisele.
Tulevik kaotas pühapäeval Tallinnas FC Flora teisele. Foto: Alvar Loog

Pühapäeval Tallinnas peetud jagpallimeistrivõistluste esiliiga kaheksandas voorus oli liiga liider Tallinna FC Flora II Tõnu Paavo kolmandal minutil realiseeritud penaltiga 1:0 parem Viljandi Tulevikust.

Teistes esiliiga mängudes võitis Nõmme Kalju II 5:0 Tallinna FC Puumat ning jääb nüüd turniiritabelis Florast kolme punkti kaugusele, kuid on konkurendist ka ühe kohtumise vähem pidanud. Mäng on varuks ka Levadia duublil, kelle kaheksanda vooru vastasseis Kiviõli FC Irbisega peetakse juunikuu esimesel päeval.

Tulevik on tabelis neljas ning viies on FC Kuressaare, kes võitis viimati suureskoorilises mängus 5:4 Pärnu Linnameeskonda. Tabeli kuuendal real asetsev Rakvere Tarvas oli võõrsil 1:0 parem Vändra Vaprusest.

Viljandi jalgpalliklubi Tulevik esindusmeeskond peab oma üheksanda vooru kohtumise eeloleval reedel kell 19 Viljandis FC Kuressaarega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles