Viljandi jõudis paremate restoranide kaardile

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile avas Fellini peakokk Margo Paluoja suure tunnustuse tähistamiseks vahuveini ning kohviku omanik Merit Berzin kinnitas kohviku uksele konkursi korraldajatelt saadud tunnuskleepsu.
Eile avas Fellini peakokk Margo Paluoja suure tunnustuse tähistamiseks vahuveini ning kohviku omanik Merit Berzin kinnitas kohviku uksele konkursi korraldajatelt saadud tunnuskleepsu. Foto: Aivar Aotäht / Sakala

Esimest korda on Eesti 50 parema söögikoha seas Viljandi toidukoht – Vabaduse platsi ääres asuv Fellin. Omaniku arvates on see kohvikule kõigi aegade suurim tunnustus.

«Poolteise aastaga oleme jõudnud nullist Eesti 50 parema sekka. See on väga ilus ja me oleme väga õnnelikud,» kirjeldas eile oma emotsioone Fellini kohviku omanik Merit Berzin. «Poole­saja parema hulka on meid valinud professionaalid ja nende arvamus on väga oluline.»

Ekspertide hinnang

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles