Matkasarja alustas ligemale 400 ratturit

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui varasematel aastatel on rattamatkade sari alanud retkega Varesemägedesse siis sellel kevadel on esimene kontrollpunkt Paistu kiriku parklas.
Kui varasematel aastatel on rattamatkade sari alanud retkega Varesemägedesse siis sellel kevadel on esimene kontrollpunkt Paistu kiriku parklas. Foto: Madis Luik

Pühapäeval Viljandis alanud rattamatkade hooaja esimeses kontrollpunktis Varesemägedes pani oma nime kirja 390 matkajat.

Rattaklubi presidendi Veiko Šmidti sõnul on see kõigi aegade teine tulemus. «Vaid ühel varasemal kevadel on osalejaid üle 400 olnud, ka siis oli matk Varesemägedeni,» teatas ta.

Tänavu tutvustab sari Viljandi ümbruse spordiplatse ja väljakuid ning järgmine kontrollpunkti on eeloleval pühapäeval Holstre-Polli tervisekeskuses.

«Pühapäeval on lisaks matkale kavas nädal hiljem sõidetava Mulgi rattamaratoni avatud raja sõit ning sealsamas Holstre-Pollis on maratoniraja joogipunkt,» selgitas Šmidt.

Ehkki korraldajad on kaks üritust viinud kokku, ei kohusta see matkajaid kasutama martonirada, küll aga on selleks hea võimalus. «Rattamaratoni rada on ligemale 60 kilomeetrit ning see kulgeb palju metsades ja põldudel,» rääkis Šmidt.

Eelolevale pühapäevale kavandatud matka ligikaudne pikkus Viljandist Holstre-Polli ja tagasi ulatub 30 kilomeetrini ning kontrollpunkt on seal avatud kella 10.30–13.

27. aprillile kavandatud 16. Mulgi rattamaratoni avatud raja sõit algab Viljandi staadioni kõrvalt parklast kell 11.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles