Taas algab jooksude ja kepikõnni sari

, klubi joosu liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval alustab tervisespordiklubi Joosu järvejooksude ja kepikõnni sarja.
Neljapäeval alustab tervisespordiklubi Joosu järvejooksude ja kepikõnni sarja. Foto: Elmo Riig / Sakala

Sel neljapäeval alustab tervisespordiklubi Joosu 19. järvejooksude ja üheksandat kepikõnni sarja.

Jooksusarja kuulub kuus umbes 12-kilomeetrise distantsiga etappi. Joostakse ümber Viljandi järve kulgeval terviserajal ning stardiaja valik on nagu eelmistelgi aastatel vaba. Startida võib kella 17—19 Viljandi tennisemaja juurest. Kepikõndijate stardiaeg on kella 17—18.

Iga osavõtja saab ühe euro maksva kaardi, millele märgitakse kõik tema distantsi läbimise ajad. Selle põhjal üldist paremusjärjestust ei määrata, sügisel avalikustatakse aga kiireim jooksja, keda autasustatakse Elmar Ardma nimelise karikaga. Kiireima selgitamiseks liidetakse neli paremat etapiaega.

Kui kaardil on märge vähemalt neljast jooksust või kepikõnnist osavõtmise kohta, läheb see sügisel spordivarustuse ja meenete loosimisele.

Üritused on 24. aprillil, 15. mail, 12. juunil, 17. juulil, 14. augustil ja 11. septembril. Jooksu algus ja lõpp on tennisemaja juures. Majas saab ümber riietuda ja end pesta. Riietusruum suletakse kell 20.

Tervisespordiklubi Joosu ootab kõiki tervisespordisõpru neljapäeva õhtul tiirule ümber Viljandi järve.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles