Serviti on viljandlastele purematu pähkel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig

Eesti meeste käsipallimeistrivõistlustel alistas Põlva Serviti teises poolfinaalis võõrsil 30:21 Viljandi HC ja asus kolme võiduni peetavat seeriat mängudega 2:0 juhtima.

Serviti läks Viljandis peetud kohtumist vaheajavileks 14:10 juhtima. Teise poolaja alguses suutis kumbki meeskond esimese seitsme minutiga skoori teha vaid korra, seejärel said külalised oma mängumootori hooga käima ning võtsid üheksaväravalise võidu.

Põlvalaste poolelt oli resultatiivsem Kristjan Muuga üheksa ja viljandlastelt Robert Lõpp seitsme tabamusega.

Serviti peatreeneri Kalmer Mustingu sõnul on Viljandi kodus alati hästi mänginud ja nii oli seegikord. «Esimesel poolajal tegime kaitses lihtvigu ning jätsime lubamatult palju kiirrünnakuid realiseerimata,» kõneles Musting.

Viljandi juhendaja Marko Koks tunnistas, et Serviti on nende tarvis osutunud purematuks pähkliks.

«Nende parem treenitus pääses teisel poolajal maksvusele,» lausus Koks. «Rõõmu teeb, et suutsime Serviti hoida 30 värava peal, ent tegime ise 13 pallikaotust ja nemad realiseerisid 12 kiirrünnakut. Kokkuvõttes jäin meeskonna tegutsemisega siiski rahule.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles