Veetorni ja Kondase keskusesse pääseb suvel iga päev

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kondase keskus
Kondase keskus Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Linnavalitsus kinnitas esmaspäeval oma istungil vana veetorni ja Kondase keskuse lahtiolekuajad ja piletihinnad suveperioodil.

1. maist pääseb mõlemasse kohta iga päev alates kella 11 ning need on avatud kella 18-ni. Lahtiolekuajad kehtivad 31. augustini.

Vana veetorni üksikpilet maksab täiskasvanule 1 euro ja sooduspilet 50 senti. Perepileti hind on 2 eurot. Rühmapilet kuni 30 õpilasele või tudengile maksab 5 eurot. Täiskasvanute rühm tohib olla kuni 15-liikmeline ning sellise seltskonna pilet maksab 10 eurot. Eelkooliealistele lastele on veetorni minek tasuta.

Kondase keskuses maksab üksikpilet täiskasvanule 2 eurot ja sooduspilet 1 euro. Perepileti hind on 4 eurot. Rühmapileti hind õpilastele ja tudengitele on 10 eurot ning täiskasvanutele 15 eurot.

Kondase keskusesse pääsevad tasuta eelkooliealised lapsed. Keskuses on võimalik kasutada ka giiditeenust, selle hind on 15 eurot.

Lisaks sellele on linna vaatamisväärsustest huvitatud inimestele kolmikpilet, millega pääseb vanasse veetorni, Kondase keskusesse ja Viljandi muuseumi. Täiskasvanule maksab kolmikpilet 4 eurot, sooduspilet on 2 eurot ja perepilet 8 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles