Politsei seirab Holstre-Nõmmel liikluse kulgu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Laupäeval korraldavad politseinikud Holstre-Nõmme krossiraja ümbruses täiendava liikluskontrolli.

Holstre-Nõmme motokrossirajal peetava võistluse ning seetõttu ka suurema liiklejate hulga tõttu pöörab politsei 19. aprillil seal suuremat tähelepanu liiklusohutusele ning viib läbi erimeetme liikluse rahustamiseks.

Viljandi politseijuht Alvar Pähkel rõhutas, et kui ka keegi otsustab krossisõitu ühes külmarohuga nautida, tuleb sellisel juhul kindlasti vältida sohvrikohale istumist. Ühtlasi viitas ta, et kiiruskatsed jäägu selleks ette nähtud ja turvatud krossirajale. «Kiiruseületamise, joobnud pea või muu rikkumisega ohtu tekitanud autojuhid saavad vastavalt rikkumise raskusele ka vastutusele võetud,» rõhutas Alvar Pähkel.

Politsei juhib liiklejate tähelepanu sellele, et võistlusala lähistele pannakse välja täiendavad kiirust piiravad märgid. Ühtlasi tuleb silmas pidada, et sõidukid pargitaks selleks ettenähtud kohta. Parkimisalad leiab üles suunaviitade järgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles