Serviti murdis kiirelt Viljandi vastuhaku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti käsipallimeistrivõistluste poolfinaalseeriad algasid neljapäeval põhiturniiri kahe parema meeskonna Põlva Serviti ja HC Kehra / Horizon Pulp&Paperi taktikepi all.

Serviti alistas kodus Viljandi HC 29:16 (poolaeg 15:8). Põlvalased läksid esimese seitsme minutiga 5:0 ette ning hoidsid turvalist edu lõpuni. Andreas Rikken viskas võitjate resultatiivsemana seitse väravat, kaotajate edukam oli Karl Toom kuue tabamusega.

Viisaka inimesena tunnustas Serviti peatreener Kalmer Musting viljandlasi hea ja tempoka mängu eest. Viljandi meeskonna juhendaja Marko Koksi sõnul puudus aga meeskonnas liider, kes mänguraskuse enda õlule oleks võtnud. «Käsi värises kõigil, nagu oleks meie võitja soosikud olnud,» möönis Koks.

Suure kaotuse juures leidis viljandlaste juhendaja positiivsena seda, et erakordselt kehva realiseerimise juures mängis võistkond rünnakul oma viskekohad välja. «Rahule võib jääda sellega, et hoidsime Serviti võiduskoori alla 30 värava.»

Viljandi HC ja Põlva Serviti peavad oma teise poolfinaalseeria kohtumise pühapäeval kell 13 Viljandi spordihoones. Poolfinaalid mängitakse kolme võiduni.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles