Kiired ja kirevad mehed kogunevad Holstre-Nõmmele

, Viljandi vee- ja motospordiklubi juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval Holstre-Nõmmel asetleidval Mulgikrossil osalemisest on teada andnud hulk nimekaid sõitjaid ning viies võistlusklassis on oodata põnevaid võiduajamisi. Pilt on tehtud eelmise aasta võistlusel.
Laupäeval Holstre-Nõmmel asetleidval Mulgikrossil osalemisest on teada andnud hulk nimekaid sõitjaid ning viies võistlusklassis on oodata põnevaid võiduajamisi. Pilt on tehtud eelmise aasta võistlusel. Foto: Marko Saarm / Sakala

Laupäeval mürisevad Holstre-Nõmmel taas mootorrattad, sest juba 28. korda saab teoks Mulgikross.

Eelregistreerimisel on oma osavõtust teada andnud rohkem kui 250 sportlast ning nende seas on ka Venemaa, Valgevene ja Hollandi motomehi. Üks nimekamaid neist on lähiaegadel maailmameistrivõistlustelgi kihutanud hollandlane Marc De Reuver.

Kindlasti aga ei oota teda Holstre-Nõmmel kerge võiduteekond, sest peaauhinda himustavad näiteks Mulgikrossi endised võitjad Ludde Söderberg, Tommi Mäkinen, Niko Kalatie, Erki Kahro ja Priit Rätsep. Pole kahtlustki, et võitu noolivad ka teised kiired mehed, nagu Davis Livs ja Indrek Mägi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles