Kolga-Jaanis peetakse neljapäeval ettevõtluskonverentsi

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
raamatuesitluse toimub Kolga-Jaani Villem Reimani nimelises rahvamajas.
raamatuesitluse toimub Kolga-Jaani Villem Reimani nimelises rahvamajas. Foto: Elmo Riig

Kolga-Jaani vallavalitsus korraldab neljapäeval kohalikus rahvamajas ettevõtluskonverentsi, analüüsimaks piirkonna äritegevuse hetkeseisu ning leidmaks häid ideid tulevikuks.

Konverentsi juhib Viljandi kultuuriakadeemia direktor Anzori Barkalaja, kes on ka ise Kolga-Jaani valla kodanik. Teiste seas kõnelevad Leie hoiu-laenuühistu juhatuse esimees Mati Toomsalu, statistikaameti analüüsi ja väljaannete talituse peaanalüütik Mihkel Servinski, Viljandimaa arenduskeskuse juhataja Kaarel Lehtsalu, riigikogu liige Helir-Valdor Seeder ning meediaärimees Hans H. Luik.

Päevakava kohaselt on pärastlõunasse kavandatud mõttetalgud. Juureldakse selle üle, mis laadi ettevõtlust lisaks praegusele maapiirkonda mahuks. Arutelu põhineb konkreetselt Kolga-Jaani valla näitel. Seejuures on konverentsi korraldajad osavõtjatele juba eos edastanud üleskutse välja pakkuda ka esmapilgul hullumeelsena mõjuvaid ideid.

Konverentsi päevakava on leitav siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles