Tulevik teenis viigipunkti Vändra vastu

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevik teenis pühapäeval koduväljakul esiliigahooaja teise viigi, kohtumises Vändra Vaprusega jäid väravad löömata.
Tulevik teenis pühapäeval koduväljakul esiliigahooaja teise viigi, kohtumises Vändra Vaprusega jäid väravad löömata. Foto: Marko Saarm / Sakala

Pühapäeval Viljandi kunstmuruväljakul peetud esiliiga kohtumises Tuleviku ja Vändra Vapruse vahel jäid publikul väravad nägemata. Viljandi esindus jätkab kaks vooru enne esimese mänguringi lõppu turniiritabelis neljandal kohal.

Tulevik läks pühapäeval mängima suhteliselt noore koosseisuga, eri põhjustel puudus rivistusest mitu kogenud pallurit. Põlvkondade vahetus, millest on kord hirmu, kord lootusega räägitud klubi iseseisvumisest alates, hakkab vaikselt teoks saama. Tuleviku suhteliselt kogenematu ja pisut alakaaluline koosseis vedas Vändra vastu ilusti välja.

Meeskond mängis peatreener Aivar Lillevere juhendamisel taas eelkõige kaitsest lähtudes, rünnakufaasis olid lootused suuresti kiirete kontrarünnakute peal. Piisava teravuse tekkimiseks oli aga vahe ühemehelise edurivi ja poolkaitseliini vahel liiga suur.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles