Politseinike silme all teelt välja sõitnud autojuht suri haiglas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
55-aastane Aavo sõitis teelt välja mõnisada meetrit pärast politseiautost möödumist ning sai väga raskelt viga.
55-aastane Aavo sõitis teelt välja mõnisada meetrit pärast politseiautost möödumist ning sai väga raskelt viga. Foto: Politsei

Kümme päeva tagasi Tarvastu vallas politseinike silme all teelt välja sõitnud 55-aastane Aavo suri raskete vigastuste tagajärjel haiglas. Teelt välja sõites oli Aavo raskes joobes ning tema turvavöö polnud kinnitatud.

5. aprillil kella 19.30 paiku sai politsei teate, et Tarvastu vallas seisab ühel põllul töötava mootoriga Audi, mille juht võib olla joobes. Peagi sai politsei helistajalt uue teate, et Audi hakkas liikuma Viljandi poole. Teatele reageeris Viljandi patrull, kes Viljandi–Väluste–Mustla teele jõudes märkas suurel kiirusel vastu sõitvat Audit.

Politseisõiduk tegi tagasipöörde, et järgneda kiirust ületavale joobekahtlusega juhile, kui Audi juht mõnisada meetrit eemal teelt välja vastu puud sõitis. Mees toimetati üliraskete vigastustega haiglasse.

Täna teatas politsei, et Audit juhtinud 55-aastane Viljandi elanik Aavo suri haiglas. Politseile on teada, et autojuhil oli turvavöö kinnitamata, ühtlasi tuvastati tal raske joove.

Avariis osalenud Aavol oli varasemast kehtiv karistus joobes juhtimise eest. 2012. aastal mõisteti talle selle eest 915 euro suurune trahv. Rahalist karistust Aavo toona ei täitnud.

Raske liiklusõnnetuse täiendavaid asjaolusid uurib Viljandi kriminaaltalitus alustatud kriminaalmenetluse käigus.

Eestis on tänavu kolme ja poole kuuga liiklusõnnetustes hukkunud 22 inimest. Mullu samal perioodil oli liiklusõnnetustes hukkunud kuus liiklejat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles